Planificarea motorie: un corp puternic si o minte increzatoare
/brand/logo-brand-left-137x37.svg

2024.10.23 19:00

Planificarea motorie reprezintă capacitatea unei persoane de a crea un plan și de a realiza o secvența adecvată pentru toate activitățile fizice. ​Deprinderile motorii sunt esențiale pentru sarcini precum legatul șireturilor la pantofi, mersul pe bicicletă sau scrisul.

Astfel, atunci când copiii au dificultăți cu planificarea motorie, aceasta poate avea un impact asupra performanței în activitățile lor zilnice și asupra încrederii de sine și stabilității emoționale.

Ca părinți, probabil ați remarcat dezvoltarea unică a copilului dumneavoastră, dar și arii în care ar putea beneficia de sprijin suplimentar.

Mulți copii care sunt diagnosticați cu ADHD sau probleme de organizare au provocări, cu adevarat, la un nivel de bază al acțiunilor planificate, al planificării motorii și secvențierii sau procesului de praxis. Nu numai că este necesar să avem cunostințe despre planificarea motorie, dar este extrem de important să ne simțim încrezători în capacitatea noastră de a identifica aceste provocări, avand la îndemână o metodă solidă de sprijinire a copiilor noștri.

În cadrul sesiunii de informare, veți înțelege ce înseamnă planificarea motorie și cât de important este să adresăm în terapie această arie a dezvoltării copilului, veți învăța despre toate elementele procesului de praxis (planificarea motorie fiind unul dintre ele), veți înțelege impactul pe care planificarea motorie îl are asupra dezvoltării copilului și veți avea ocazia să îi adresați trainer-ului nostru întrebări pentru a ințelege care ar putea fi provocările pe aria de planificare motorie sau de praxis cu care se confruntă copilul dumneavoatră/cu care lucrați

...iar la final suntem convinși că veți fi tentati să participați la masterclass-ul pe care îl pregătim (19 si 20 noiembrie, 18:00-20:00) care va detalia și practica terapeutică de adresare a planificării motorii și, totodată, și ce înseamnă planificarea motorie în contextul integrării senzoriale.

Formular inscriere


Donație
50 RON