despre noi

Abordarea noastra

Impreuna suntem intotdeauna mai puternici. Impreuna, sinergia viziunii, experientei si dedicarii noastre devine o forta. Impreuna, vocea noastra devine vocea copiilor care au nevoie de noi toti, si astfel vocea lor devine auzita.

Caldura

Am cladit totul din suflet si punem suflet in tot ceea ce facem. Regasiti caldura in oamenii care formeaza echipa ASPERA, in locatie, in abordarea noastra si in modul nostru de a face lucrurile. Avem grija de voi!

Profesionalism

Am construit echipa ASPERA cu mare atentie si credem ca doar prin invatare continua si colaborare putem oferi ce este mai bun si la standarde internationale. Procesele care descriu cadrul terapeutic au fost construite dupa modelul si cu ajutorul specialistilor din afara tarii si tot ei ne-au ghidat in ceea ce priveste dotarile si echipamentele.

Profesionalism

ASPERA a fost fondata si este coordonata de parinti de copii cu nevoi speciale, cumuland experienta semnificativa in: antreprenoriat, coordonarea de proiecte strategice si de optimizare in corporatii de renume mondial si in lucrul cu copii cu nevoi speciale. Intelegem, asadar, cum sa facem lucrurile si suntem motivati sa le facem bine.

Noi am ales sa fim aici pentru voi printr-o abordare 360°.

Am ales DIR Floortime sa fie abordarea terapeutica care sta la baza intregii noastre activitati. DIR Floortime cuprinde intreaga dimensiune a fiintei umane, actionand cu multa empatie prin joaca si respect. Aceasta metoda de terapie a fost creata de experti din domeniile medicinei pediatrice, psihologiei evolutive, educatiei, logopediei, terapiei ocupationale si fizio-kinetoterapiei, facand din ea prima abordare terapeutica multidisciplinara integrata pentru copiii din spectrul autist sau cu alte nevoi speciale.

Asadar, oferim o abordare multidisciplinara integrata, care imbina armonizarea contextului de viata al copilului cu particularitatile si nevoile sale senzoriale, emotionale, relationale, somatico-corporale, cognitive.

Oferim totul la un nivel al calitatii foarte ridicat, fiind ghidati atat la constructia centrului cat si in procesul terapeutic de specialisti de top din afara tarii.

Oferim serviciile noastre si copiilor care cresc in familii vorbitoare de limba engleza si germana.