1. Generalități

Asociatia Pentru Sustinerea Progresului in Educatie, Recuperare si Acceptare, cu sediul în Strada Popa Petre 5, Etaj 6, Apt .1 , sector 2, Bucuresti, înregistrată la Judecatoria sector 2 Bucuresti sub nr. 28/09.06.2020, având CIF 42818707 („Aspera”, „noi”, „al nostru” sau „nouă”), acționând în calitate de operator de date cu caracter personal, se angajează să vă protejeze și să vă respecte confidențialitatea. Acest document („Politică de confidențialitate”) este conceput să vă prezinte practicile noastre privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor pe care le puteți furniza prin utilizarea site-ului nostru („Platforma”).

Această Politică de confidențialitate reprezintă baza în funcție de care orice informații cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. sau pe care ni le furnizați dvs. vor fi procesate de noi. Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele informații pentru a înțelege punctele noastre de vedere și practicile noastre în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal și modul de tratare a acestora.

2. Ce fel de informații colectăm de la dvs. și pentru ce perioadă?

Putem colecta și procesa următoarele date cu caracter personal despre dvs.:

2.1 Informații pe care ni le dați dvs.

Ne puteți da informații, inclusiv informații care vă pot identifica („Date personale”), atunci când utilizați Platforma noastră, la completarea formularelor de pe Platformă (cum ar fi formularul de comanda), atunci când participați la oricare din concursurile, promoțiile sau sondajele noastre, atunci când corespondați cu noi prin telefon, e-mail sau altfel, precum și atunci când raportați o problemă cu Platforma noastră.

Informațiile pe care ni le dați pot include:

2.1.1 Informații obligatorii necesare la efectuarea de comenzi pe Platforma noastră sau la accesarea altor servicii furnizate de noi, incluzând numele dvs., adresa de e-mail, data nașterii și numărul de telefon mobil. Toate aceste câmpuri sunt obligatorii in vederea efectuarii comenzilor on-line. Aspera nu va putea să vă furnizeze serviciile oferite pe Platforma noastră dacă informațiile necesare nu sunt furnizate;

2.1.2 Detalii ale vizitelor dvs. pe Platforma noastră;

2.1.3 Răspunsurile dvs. la orice sondaje sau chestionare;

2.1.3 Informații pe care le putem solicita de la dvs. atunci când raportați o problemă cu Platforma sau serviciile noastre, cum ar fi obiectul cererii dvs. de asistență;

Păstrarea datelor

2.3.1 Datele dvs. personale vor fi păstrate pe durata relației dvs. cu noi și apoi scoase din uz:

  • la 2 ani după ultima utilizare a Platformei noastre, dacă nu vă închideți contul;
  • la 1 an după închiderea contului dvs.

3. Cum folosim informațiile pe care le colectăm de la dvs.?

Datele dvs. personale vor fi păstrate pe durata relației dvs. cu noi și apoi scoase din uz:

Informațiile pe care le colectăm le vom folosi:
SCOPBAZA LEGALĂ 
3.1 pentru a ne îndeplini obligațiile ce decurg din orice contract încheiat între dvs. și noi și pentru a vă furniza serviciile pe care ni le solicitați; Această procesare este necesară pentru îndeplinirea obligațiilor noastre contractuale reciproce. 
3.2 pentru a vă transmite informații despre serviciu pe e-mail și/sau mesaj text și/sau orice alt mijloc de comunicare;Această procesare este necesară pentru îndeplinirea obligațiilor noastre reciproce și/sau realizate cu acordul dvs. 
3.3 pentru a vă da acces la serviciile noastre de asistență și a vă permite să comunicați cu echipa noastră pentru relații cu membri;Această procesare este (i) necesară pentru îndeplinirea obligațiilor noastre contractuale reciproce, (ii) realizată cu acordul dvs. și/sau (iii) necesară pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unor drepturi legale. 
3.4 pentru a vă transmite, în conformitate cu legile în vigoare și, acolo unde este nevoie, cu acordul dvs., materiale de marketing și informații necesare și pentru a vă face sugestii și recomandări despre bunuri sau servicii legate de serviciile noastre care v-ar putea interesa. De asemenea, folosim datele dvs. pentru a vă difuza  anunțurile noastre pe platformele de rețele sociale. Puteți afla mai multe informații despre cum funcționează aceste funcții și datele pe care le obținem despre dvs., prin vizitarea secțiunilor relevante ale platformelor de rețele sociale ale terțelor părți;Această procesare se bazează pe acordul dvs. și/sau interesul nostru legitim (de ex. furnizarea unor reclame semnificative pentru dvs.). 
3.5 pentru a vă notifica schimbările privind serviciile noastre; Această procesare este necesară (i) pentru îndeplinirea obligațiilor noastre contractuale reciproce, (ii) pentru respectarea obligațiilor noastre legale și/sau (iii) constatarea, exercitarea sau apărarea unor drepturi legale. 
3.6 pentru a administra Platforma noastră și pentru operațiuni interne, inclusiv depanarea, analiza datelor, testare, cercetare, scopuri analitice și de sondaj;Această procesare se bazează pe interesul nostru legitim (de ex. asigurarea siguranței Platformei noastre și îmbunătățirea funcțiilor acestora).
3.7 pentru a îmbunătăți Platforma noastră astfel încât să ne asigurăm că conținutul este prezentat în cel mai eficient mod pentru dvs. și pentru dispozitivul dvs.;Această procesare se bazează pe interesul nostru legitim (de ex. furnizarea unui conținut semnificativ pentru dvs.)
3.8 ca parte a eforturilor noastre de a păstra siguranța și securitatea Platformei;Această procesare se bazează pe (i) interesul nostru legitim (asigurarea securității Platformei), (ii) este realizată pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unor drepturi legale și/sau (iii) pentru îndeplinirea obligațiilor noastre legale.
3.9 pentru a măsura sau a înțelege eficiența publicității pe care o difuzăm pentru dvs. și ceilalți și pentru a oferi publicitate relevantă pentru dvs. Această procesare se bazează pe (i) interesul nostru legitim (de ex. măsurarea și optimizarea eficienței campaniilor noastre de publicitate) și/sau (ii) acordul dvs.